太行瑞宏·朗诗·金沙城
Taihang Ruihong·Landsea·Jinsha City Sales Gallery
项目地址

四川·成都

项目类型

自然主义

项目面积

26500㎡

项目时间

2016

主入口外侧的大地艺术设计是整个展示区最壮丽的亮点,线性的台地式地形充满了强烈的现代感特色和几何趣味。层次感丰富的线性水景与台地式地形融为一体,点缀以色彩丰富的绿植,透出恰到好处的亲近感,希望藉此来为主入口营造出一种积极、乐观和欢迎的情绪。镜面水池与大面积阳光草坪的结合,一种简约对简约的回应,创造了亲切的休憩空间,自然而舒适。 The art of earth by main entrance is the most glamorous part of the sales gallery for this project. One could be easily attracted by the modern aesthetic perception and geometrical charm expressed through the linear step-like landform. Moreover, the combination of linear water features and step-like landform, decorated by colorful flowers and shrub, forms a kind of positive, optimistic and welcoming feeling to visitors. What’s more after walking in, specular ponds and immense green lawns, a resonation between simplicity and simplicity, create very natural and cozy leisure space for visitors who walk in.

主入口外侧的大地艺术设计是整个展示区最壮丽的亮点,线性的台地式地形充满了强烈的现代感特色和几何趣 味。层次感丰富的线性水景与台地式地形融为一体,点缀以色彩丰富的绿植,透出恰到好处的亲密感,希望藉 此来为主入口营造出一种积极、乐观和欢迎的情绪。镜面水池与大面积阳光草坪的结合,一种简约对简约的回 应,创造了亲切的休憩空间,自然而舒适。
The art of earth by main entrance is the most glamorous part of the sales gallery for this project. One could be easily attracted by the modem aesthetic perception and geometrical charm expressed through the linear step-like landform. Moreover, the combination of linear water features and step-like landform, decorated by colorful flowers and shrub, forms a kind of positive, optimistic and welcoming feeling to visitors, what's more after walking in,specular ponds and immense green lawns, a resonation between sim plicity and simplicity, create very natural and cozy leisure space for visitors who walk in.



太行瑞宏·朗诗·金沙城
Taihang Ruihong·Landsea·Jinsha City Sales Gallery
项目地址

四川·成都

项目类型

自然主义

项目面积

26500㎡

项目时间

2016

主入口外侧的大地艺术设计是整个展示区最壮丽的亮点,线性的台地式地形充满了强烈的现代感特色和几何趣味。层次感丰富的线性水景与台地式地形融为一体,点缀以色彩丰富的绿植,透出恰到好处的亲近感,希望藉此来为主入口营造出一种积极、乐观和欢迎的情绪。镜面水池与大面积阳光草坪的结合,一种简约对简约的回应,创造了亲切的休憩空间,自然而舒适。 The art of earth by main entrance is the most glamorous part of the sales gallery for this project. One could be easily attracted by the modern aesthetic perception and geometrical charm expressed through the linear step-like landform. Moreover, the combination of linear water features and step-like landform, decorated by colorful flowers and shrub, forms a kind of positive, optimistic and welcoming feeling to visitors. What’s more after walking in, specular ponds and immense green lawns, a resonation between simplicity and simplicity, create very natural and cozy leisure space for visitors who walk in.