龙湖·上城
Longfor · Shangcheng
项目地址

四川·成都

项目类型

简约现代

项目面积

3000㎡

项目时间

2017

项目以极小的场地,展开丰富的景观想象,用简洁纯粹的现代设计语言,沉淀出回归生活的本真。 Project with minimal space Expands the rich landscape imagination with simple, pure modern design language. Sediment of the true nature of life.

致澜景观:上——城市中心之上,坐拥万象,城——80万㎡世界都会城,集萃万千繁华,城北一环,城市核心地段,独一无二的开敞式商业展示区,未来商业的精致缩影。

Zinialand Design:Shang (Upper)– View above the city central, sitting around urban life, Cheng (City)– 800,000m2 metropolitan area, gathering diversity and bustling, The 1st ring road of north side, the heart of the Chengdu city, Unique and open commercial demonstration area, The exquisite miniature of future commercial street.



场地及空间—site & spaces

开放统一,现代城北新坐标。龙湖上城,位于成都人民北路,以特色商业的场地概念,打造城北现代新坐标。

Open and consistency, north landmark of modern city. Longfor central, located in Renmin Road North in Chengdu City, Hold the concept of commercial feature, Reshape the brand new landmark of north inner city.



售楼中心入口过水入户,同时讲究色调的一致与元素的统一,与建筑的鎏金质感相呼应。钻石黑白金的硬景精致细腻,运用建筑语言上的折线和香槟色泽,打造示范区内繁华靓丽的商业景象,繁华中凸显品质。

The entrance to the sales center integrates the feature waterscape, Pay attention to the consistency of the color the design elements, Respond to the gold and metal texture of buildings, The black and white diamond colour is exquisite and high-end, Extract the curvilinear lines and champagne colors from the architectural language build a bustling business scene in the demonstration area, Prosperity and excellence.



软景基调上自然气息浓厚,呈现城市自然的灵动景观,结合特色水景,突出景观的品质与昭示性,强调“自然之音”,表现出示范区中舒适惬意的城市景观氛围。

The soft landscape sings the tone of nature, Present the vivid landscape of the urban life, Combined with the water features, Highlight the quality and clarity of the landscape, Emphasize the theme of “the sound of nature”, Shows a cozy urban lifestyle in the demonstration area.



分区及动线—division & streamline

人性尺度,流线空间引导。挖掘和探索项目大区的文化与内涵,结合项目位置,打造出开放的人行流线,以商业界面的形式满足行人的穿梭与体验需求。

Human friendly scale, guided streamline.Explore and deeply dig the site culture and connotation, Combined with the inner city location, Create an open streamline to the public space, Meet the pedestrian’s walking and experience needs in the commercial design concept.



推敲及工艺—CONCEPTUALIZE & materials

精细打磨,温润明晰。地面的铺装色带和装饰灯形式构成呼应,利用简洁的设计语言,展开高度精致的出彩效果。流线铺装结合地面灯带点点星光,营造流线型引导的效果。点滴星光温暖视觉,牵引人们行走的动线温润又明晰。

Fine crafts, smooth and clear,The paving and the decorative lights echo with each other, Using a simple design language, Present a highly refined and delicate colored effect. The streamline paving interact with the ground starlight, Shape a streamlined guided tour, The warm vision draws the moving lines of trip, Warm, quiet and clear.



光影及细节—Shadows & details

光影斑驳,精致细腻。

不论白天还是夜晚,投射在建筑屏风和镜面水景的阳光与灯影,都晶莹剔透。均衡场地中阴影与阳光的配比,主水景使用的“新绿星”花岗岩,犹如镶嵌了钻石一般闪闪发光。在白天的光影照耀下,晶莹透亮。

Dappled shadows, Fine-designed details. No matter day or night, The sunlight and light shadows on architectural screens and reflective water features, They are all crystal and clear, Balance the shade and sunlight in the site, “Xin lv xing” granite is used in the main water feature, like a embedded and shiny diamond , Under the sunlight, Present crystal and transparent.



龙湖·上城
Longfor · Shangcheng
项目地址

四川·成都

项目类型

简约现代

项目面积

3000㎡

项目时间

2017

项目以极小的场地,展开丰富的景观想象,用简洁纯粹的现代设计语言,沉淀出回归生活的本真。 Project with minimal space Expands the rich landscape imagination with simple, pure modern design language. Sediment of the true nature of life.